Downloads in Firefox voor Android

Lees hoe u in Firefox voor Android bestanden kunt downloaden en openen.

Een bestand downloaden

Een bestand downloaden

1. Tik op een downloadkoppeling.
  2. Er verschijnt een bevestigingsvenster, hierin staat de bestandsnaam en -grootte.
    Tik op de knop Downloaden om te bevestigen dat u het bestand wilt downloaden.
    DownloadNotification_FirefoxAndroid111
  3. Er wordt een bericht Downloaden voltooid getoond als de download is afgerond.
    Tik op de knop Openen om het bestand te bekijken.
    DownloadCompletedNotification_FirefoxAndroid111

Een PDF-bestand downloaden

1. Klik op de koppeling naar de PDF die u wilt downloaden. De PDF wordt automatisch geopend in Firefox.
  2. Tik op de drie stippen rechts onderin het scherm.
  3. Tik op Openen in app om het bestand in uw standaard pdf-lezer te openen.
    AndroidOpenInAppMenu

U kunt ook navigeren naar uw gedownloade bestanden door op de drie stippen rechts onderin uw scherm te tikken en vervolgens op Downloads te tikken om een lijst met uw gedownloade bestanden op te roepen.

Een afbeelding downloaden

1. Houd de afbeelding die u wilt downloaden ingedrukt.
  2. Selecteer Afbeelding opslaan.
  3. Er wordt een bericht Downloaden voltooid getoond als de download is afgerond.
    Tik op de knop Openen om het bestand te bekijken.
    ImageDownloadCompletedNotification_FirefoxAndroid111

Gedownloade bestanden bekijken en verwijderen

U kunt uw gedownloade bestanden bekijken en verwijderen in de pagina Downloads in Firefox.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Firefox_Android111_Downloads Downloads. Er wordt een lijst met in Firefox voor Android gedownloade bestanden getoond.
  3. Tik op een bestand in de lijst om dit te openen.

Een download verwijderen:

1. Tik op de prullenbakpictogram Firefox_Android111_Trash rechts naast het bestand dat u wilt verwijderen uit de downloadlijst. Er wordt kort een bevestigingsbericht getoond, met een optie ONGEDAAN MAKEN.

Alle downloads verwijderen:

1. Tik en houd een van de bestanden in de lijst ingedrukt om meerdere items te kunnen selecteren.
  2. Tik op menuknop (drie puntjes) aan de rechterkant.
  3. Tik in het menu op Alles selecteren.
  4. Tik nogmaals op de menuknop.
  5. Selecteer in het menu Verwijderen.

Een notificatie, met een optie ONGEDAAN MAKEN, bevestigt kort de verwijdering van de downloadlijst. De bestanden worden niet van het apparaat verwijderd.