Doorgestuurde e-mail beantwoorden met Firefox Relay Premium

U kunt met Firefox Relay Premium e-mailberichten die via uw maskers bij u binnenkomen rechtstreeks beantwoorden vanuit uw persoonlijke Postvak IN. Op deze manier kunt u contact houden met de afzender zonder uw echte e-mailadres te onthullen.

Antwoorden op doorgestuurde e-mailberichten

1. Open een e-mailbericht dat door Firefox Relay naar uw Postvak IN is doorgestuurd. Deze zijn te herkennen aan [via Relay] in de onderwerpregel.
  2. Beantwoord het e-mailbericht zoals u elk ander e-mailbericht in uw Postvak IN zou beantwoorden.
    Het toevoegen van e-mailadressen aan de bcc- en cc-velden kunnen uw echte e-mailadres onthullen als u een doorgestuurd e-mailbericht beantwoordt. Alleen replies@relay.firefox.com dient als ontvanger te worden gebruikt als u een e-mailbericht beantwoordt.
  3. Het antwoord wordt verzonden naar replies@relay.firefox.com. Dit is het e-mailadres van Firefox Relay voor de ontvangst van antwoorden.
    Reply email with Relay Premium 1
  4. De ontvanger ziet het antwoord afkomstig van het door u aangemaakte masker in plaats van uw echte e-mailadres.
    Reply email with Relay Premium 2

Wanneer u daarbij het Firefox Relay-dashboard bezoekt, kunt u het aantal e-mailberichten zien dat naar dat masker is doorgestuurd.

1. Reply email with Relay Premium 3

Opmerkingen

• U kunt een e-mailbericht alleen beantwoorden binnen drie maanden na ontvangst van dat e-mailbericht. Antwoorden buiten deze periode worden niet afgeleverd.
  • De maximale grootte van bestanden die bij een doorgestuurd e-mailbericht kunnen worden gevoegd is 10 MB. Onthoud ook dat alleen bijlagen worden ondersteund. Als u bijvoorbeeld een afbeelding in de berichttekst plakt en niet toevoegt als bijlage, wordt deze niet doorgestuurd.
  • U kunt tot maximaal 100 antwoorden per dag verzenden.