Door Pocket aanbevolen artikelen bekijken op uw Firefox voor Android-startpagina

Noot: uw Firefox-taal moet ingesteld staan op Engels (Canada) of Engels (Verenigde Staten) om door Pocket aanbevolen artikelen te ontvangen.

U kunt door Pocket aanbevolen artikelen en onderwerpen bekijken op uw Firefox voor Android-startpagina. Pocket is een gratis service die het eenvoudig maakt om geweldige inhoud te ontdekken die is afgestemd op uw interesses. Pocket-aanbevelingen zijn standaard ingeschakeld voor de V.S. en Canada.

Pocket-artikelaanbevelingen verschijnen onder Verhalen die tot nadenken stemmen. U kunt ook door inhoud bladeren onder Verhalen op onderwerp.

Pocket content recommendations on Android

Pocket-aanbevelingen in- of uitschakelen:

1. Tik op Startpagina aanpassen onderaan uw startpagina.
  2. Tik op de schakelaar naast Pocket om dit in (paars) of uit (grijs) te schakelen.

Pocket content setting on Android