Door het kijkglas

Wat gebeurt er?

Ben je een fan van Mr Robot? Probeert u een van de vele puzzels op te lossen die het team van Mr Robot heeft gebouwd? U bent op de goede weg. Firefox en Mr Robot hebben samengewerkt aan een gedeelde ervaring om u nog meer onder te dompelen in het universum van Mr Robot, ook wel bekend als een Alternate Reality Game (ARG). De effecten die u ziet, maken deel uit van deze gedeelde ervaring.

Er worden geen wijzigingen in Firefox aangebracht, tenzij u zich hebt aangemeld voor dit Alternate Reality-spel.

Hoe meld ik me aan of af?

Om deel te nemen, installeert u de add-on ‘Looking Glass’ van https://addons.mozilla.org/firefox/addon/looking-glass/. Deze add-on is alleen beschikbaar in de VS in het Engels.

Als u niet langer wilt deelnemen aan deze gedeelde wereldervaring, type ‘about:addons’ in uw adresbalk in en verwijder ‘Looking Glass’.

‘Looking Glass’ werd eerder geleverd als een Shield-studie, dus u kunt ‘looking-glass-2’ en ‘pug-experience’ in uw eerdere studies in ‘about:studies’ zien. Het is al als studie verwijderd en naar een add-on verplaatst, zodat u geen verdere actie hoeft te ondernemen.

De Mozilla – Mr. Robot Connection

De Mr. Robot-serie draait rond het thema van online privacy en beveiliging. Een van de 10 leidende principes van Mozilla's missie is dat de veiligheid en privacy van individuen op het internet fundamenteel zijn en niet als optioneel mogen worden behandeld. Hoe meer mensen weten welke informatie ze online delen, hoe meer ze hun privacy kunnen beschermen.

Mozilla bestaat om het internet te bouwen als een publieke bron die voor iedereen toegankelijk is, omdat we geloven dat open en gratis beter is dan gesloten en gecontroleerd. We bouwen producten zoals Firefox om mensen meer controle over hun online-leven te geven.

Lees meer over het Mozilla-manifest.