Discourse – Accountgegevens beheren

Discourse is een forum waarop de Mozilla-gemeenschap kan communiceren over een veelheid van onderwerpen die van belang zijn voor Mozillians. De privacyverklaring vindt u hier.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

Iedereen kan een Discourse-account aanmaken. U hebt vier opties:

• Een e-mailadres en gebruikersnaam opgeven
  • Aanmelden met een Google-account
  • Aanmelden met een GitHub-account
  • Aanmelden met een Mozilla-account

Als u aanmeldt met een Google-, Github- of Mozilla-account, authenticeren we uw account met OAuth.

Verplichte accountgegevens

• Gebruikersnaam
  • E-mailadres

Optionele accountgegevens

• Volledige naam
  • Koppeling naar Mozillians-profiel
  • Profielfoto
  • Over mij (leeg tekstveld)
  • Locatie
  • Website

Inhoud

Uw account wordt openbaar verbonden aan uw posts en likes.

Hoe benader ik mijn accountgegevens?

Deze zijn gemakkelijk te benaderen door aan te melden bij uw account op https://discourse.mozilla.org.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

U kunt uw accountgegevens bijwerken op https://discourse.mozilla.org.

Volg vanaf de aanmeldpagina deze stappen:

1. Klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek. Hierdoor wordt uw profiel geopend.
  2. Kies het tandwielpictogram in het vervolgkeuzemenu.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

U kunt een Discourse-account op twee manieren verwijderen:

1. Meld u aan bij uw account en ga naar de pagina Preferences. Klik op de knop Delete My Account.
  2. Meld een bug onder Product: Infrastructure & Operations met Component: Community IT: Discourse.

Hierdoor worden alle verplichte en optionele accountgegevens verwijderd. Noot:

• Alle Discourse-bijdragen blijven behouden, zodat ze gebruikt kunnen blijven worden voor de bredere gemeenschap.
  • Uw openbaar weergegeven e-mailadres/schermnaam worden gewijzigd naar “Removed Account”.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

• We bewaren accountgegevens zo lang uw account open is, tenzij u ervoor kiest de account te verwijderen.