Delen vanuit Pocket voor iOS

Met Pocket voor iOS kunt u elk artikel in uw bibliotheek delen met anderen en naar andere apps. U kunt een artikel delen van het tabblad Start, het tabblad Opgeslagen of het scherm Artikelweergave. Volg hiervoor deze stappen:

Delen vanuit het tabblad Start

Als het artikel dat u wilt delen zich op het tabblad Start bevindt, tik dan op de drie stippen in rechterbenedenhoek van het artikel. Tik in het menu dat wordt geopend op Delen. Selecteer een contact of een app om mee te delen.

Sharing from Pocket for iOS 1

Delen vanuit het tabblad Opgeslagen

Als het artikel dat u wilt delen in uw lijst Opgeslagen staat, selecteer dan Opgeslagen in de tabbalk onderaan. Tik op het deelpictogram in de rechterbenedenhoek van het artikel. Selecteer een contact of een app om mee te delen.

Sharing from Pocket for iOS 2

Delen vanuit het scherm Artikelweergave

Als u een artikel leest in Artikelweergave, tik dan op de drie stippen in rechterbovenhoek van het scherm. Tik in het menu dat wordt geopend op Delen. Selecteer een contact of een app om mee te delen.

Sharing from Pocket for iOS 3