Delen vanuit Pocket op uw computer

Introductie

De website van Pocket biedt meerdere manieren om uw opgeslagen items te delen. Lees verder voor meer info over hoe u uw opgeslagen items buiten Pocket deelt.

Het deelmenu openen

Sharing from Pocket on Computer 1

Zoek het item dat u wilt delen en klik op de knop Delen. In uw lijst Opgeslagen of Archief kunt u, als uw beeldoptie is ingesteld op gridweergave, met uw muis het item dat u wilt delen aanwijzen om de deelknop (en andere opties) te tonen. In Artikelweergave vindt u de deelknop bovenaan het artikel.

Deelopties

Het overloopmenu

Klik op het overloopmenu (drie stippen) op een item in uw Opgeslagen items om de koppeling te kopiëren, of open het rechtstreeks buiten Pocket met de optie Oorspronkelijke weergave. U vindt deze optie net onder de titel in Artikelweergave.

Sharing from Pocket on Computer 2

Het deelmenu

Als u het deelmenu opent, ziet u een paar categorieën met deelopties.

• Sociale media: kies uit diverse populaire socialemediawebsites.
Sharing from Pocket on Computer 3
  • Aanbevelen: plaats het verhaal op uw openbare profiel. U kunt er een opmerking bij plaatsen.
Sharing from Pocket on Computer 4

Afdrukken

Zoals bij de meeste websites kunt u afdrukken door op Bestand > Afdrukken te klikken in uw browsermenu.

Sharing from Pocket on Computer 5

Veelgestelde vragen

Ik wil graag delen met een service die ik niet zie staan. Hoe kan ik dat doen?

Als u wilt delen met andere services die niet zijn geïntegreerd met Pocket, klik dan gewoon op de knop Oorspronkelijke weergave in het overloopmenu van uw opgeslagen items, of in Artikelweergave en kopieer de koppeling in uw browser. U kunt ook het overloopmenu openen in uw lijst Opgeslagen en Koppeling kopiëren selecteren. Hierna kunt u de koppeling plakken in apps en services buiten Pocket.