Delen vanuit Pocket voor Android

Introductie

Pocket voor Android biedt diverse manieren om met anderen en met uw favoriete apps te delen. Lees verder voor info over hoe u kunt delen in Pocket voor Android.

Het deelmenu

U kunt de deelknop vinden in zowel uw lijst als wanneer u een item opent. Als u uw lijst, favorieten of acrchief bekijkt, veeg danover het item om de actielijst te openen, waar u de deelknop vindt.

Als u een item bekijkt, vindt u de deelknop in het menu bovenaan het scherm:

Sharing from Pocket for Android

Het Android-deelmenu verschijnt. Zoals de meeste Android-apps toont dit menu veelgebruikte apps en snelkoppelingen op uw telefoon of tablet. Tik op de app of optie van uw voorkeur om af te ronden.
Als u een item deelt, ziet u dat de meestgebruikte deelopties bovenaan het deelmenu worden getoond, waardoor het eenvoudig is om er opnieuw mee te delen.