De Firefox Relay-extensie installeren in Firefox voor Android

Noot: deze functie is beschikbaar in de nieuwste versie van Firefox voor Android. Als u de extensie niet ziet, werk dan uw Firefox-versie bij.

Firefox Relay is een service waarmee gebruikers e-mailmaskers kunnen aanmaken om hun echte e-mailadres te verbergen en is als extensie beschikbaar in Firefox voor Android. Deze e-mailmaskers kunnen worden gebruikt op websites die om registratie met een e-mailadres vragen, waardoor gebruikers hun primaire e-mailadres kunnen beschermen tegen spam en ongewenste berichten.

relayMaskEmailField

Firefox Relay in Firefox voor Android installeren

1. Open Firefox op uw Android-apparaat.
  2. Tik op de menuknop (drie stippen) in de rechterhoek van het scherm.
    AndroidMenu
  3. Tik op Add-ons.
  4. Zoek naar Firefox Relay in de lijst met beschikbare extensies.
  5. Selecteer de Firefox Relay-extensie in de resultaten en tik op het pictogram + om het installatieproces te starten.
  6. Er verschijnt een pop-up die vraagt om de installatie te bevestigen. Tik op Toevoegen om te bevestigen en verder te gaan.

Firefox Relay gebruiken in Firefox voor Android

Volg na installatie van de extensie deze stappen om te registreren of aan te melden en te beginnen met het aanmaken van maskers:

1. Tik op het tabbladenpictogram in de rechterhoek van het scherm.
  2. Selecteer het tabblad Firefox Relay en volg de instructies op het scherm om aan te melden met uw Mozilla-account (of om een account aan te maken als u deze nog niet hebt).

Na aanmelden wordt u naar het Firefox Relay-dashboard gebracht. Hier kunt u uw e-mailmaskers handmatig aanmaken en beheren. Tik op de blauwe knop Nieuw masker aanmaken om een masker aan te maken vanaf uw dashboard.

Er wordt nu een Firefox Relay-pictogram getoond in e-mailvelden. Tik eenvoudigweg op het pictogram om een nieuw e-mailmasker aan te maken of een bestaand masker opnieuw te gebruiken.