De crashlogboeken van de Pocket-app vinden in iOS

Bij probleemoplossen van appcrashes van Pocket voor iOS, kan het Pocket-ondersteuningsteam vragen om een crashlogboek om te bepalen wat er gebeurt. De eenvoudigste methode om het logboek te vinden is in Instellingen op uw iOS-apparaat. U kunt ze echter ook vinden op uw computer nadat u uw apparaat hebt gesynchroniseerd.

De logboeken zoeken op uw iOS-apparaat

1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Privacy.
  3. Tik op Analyse & Verbeteringen.
  4. Tik op Analytische gegevens.
  5. Scroll naar beneden en selecteer alle items die beginnen met Pocket en de datum tonen waarop u de crash ervoer.
    Pocket App Crash Logs
  6. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek en stuur het crashlogboek per e-mail naar Pocket. Als u al contact hebt gehad met Pocket Ondersteuning, refereer dan naar de eerdere discussie of de naam van de persoon waarmee u contact hebt gehad.

De logboeken zoeken na synchroniseren van uw apparaat

Synchronisatie met Finder in macOS 10.15 (of iTunes indien in macOS 10.14 en eerder)

Crashlogboeken worden naar uw computer overgezet wanneer u uw apparaat synchroniseert. Steek uw apparaat in en start Finder (of iTunes, als u 10.14 of eerder gebruikt) om de synchronisatie te voltooien.

Het crashlogboek ophalen

• Mac-gebruikers:
  1. Open Finder (dit vindt u in het Dock).
  2. Klik op het menu Ga bovenaan uw scherm en selecteer Ga naar map.
  3. Typ (of plak): ~/Library/Logs/CrashReporter/MobileDevice/.
  4. Open de map met dezelfde ‘naam’ als uw apparaat. (Noot: uw apparaat verschijnt in iTunes aan de linkerzijde, onder ‘Apparaten’).
  5. Zoek naar bestanden die beginnen met ‘Read It LaterPro’. Als u deze niet ziet, probeer dan de map met de naam ‘Retired’ te openen. Hier ziet u ten minste één item dat start met ‘ReadItLaterPro’. Kopieer alle bestanden die u vindt naar uw Bureaublad.
  6. Stuur het crashlogboek per e-mail naar Pocket. Als u al contact hebt gehad met Pocket Ondersteuning, refereer dan naar de eerdere discussie of de naam van de persoon waarmee u contact hebt gehad.
  • Windows Vista/7-gebruikers:
  1. Open een venster in Windows Verkenner (Mijn Computer, Mijn Documenten, enz.).
  2. Voer %appdata% in en druk op Enter.
  3. Navigeer naar Roaming > Apple computer > Logs > CrashReporter > Mobile Device > *Apparaatnaam*.
  4. U ziet ten minste één item dat begint met ‘ReadItLaterPro’. Kopieer alle bestanden die u vindt naar uw Bureaublad.

Stuur het crashlogboek per e-mail naar Pocket. Als u al contact hebt gehad met Pocket Ondersteuning, refereer dan naar de eerdere discussie of de naam van de persoon waarmee u contact hebt gehad.

• Windows XP-gebruikers:
  1. Zoek uw map Application Data. Voor instructies over hoe u deze map kunt vinden, klik hier: eHow: How to access the Application Data Folder.
  2. Navigeer naar Apple computer > Logs > CrashReporter > Mobile Device > *Apparaatnaam*.
  3. U ziet ten minste één item dat begint met ‘ReadItLaterPro’. Kopieer alle bestanden die u vindt naar uw Bureaublad.
  4. Stuur het crashlogboek per e-mail naar Pocket. Als u al contact hebt gehad met Pocket Ondersteuning, refereer dan naar de eerdere discussie of de naam van de persoon waarmee u contact hebt gehad.