Configuratieopties voor add-ons

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze pagina beschrijft configuratieopties van Thunderbird voor add-ons.

Add-ons installeren, inschakelen, uitschakelen, configureren en zoeken

Menulocatie: Extra | Add-ons

Voorkeuren van add-ons configureren

Menulocatie: Extra | OptiesThunderbird | VoorkeurenBewerken | Voorkeuren | Algemeen, Extra | Add-ons

Configureren of Thunderbird automatisch controleert op updates voor add-ons

Menulocatie: Extra | OptiesThunderbird | VoorkeurenBewerken | Voorkeuren | Geavanceerd | Update