Bugzilla – Accountgegevens beheren

Bugzilla is webgebaseerde bugtracker en testhulpmiddel voor algemene doeleinden. U vindt de privacyverklaring hier.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

Verplichte accountgegevens

• E-mailadres
  • Volledige naam
  • Hash van uw wachtwoord (‘Hashen’ betekent dat we uw wachtwoord kunnen ‘matchen’ als u het invult om u aan te melden bij uw account, maar we kunnen uw wachtwoord niet zien of lezen.)

Inhoud

Uw bijdragen, opmerkingen, ingezonden bugs en ander werk binnen Bugzilla worden verzameld en verbonden aan uw account.

Hoe benader ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account benaderen op https://bugzilla.mozilla.org/.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

U kunt uw account bijwerken op https://bugzilla.mozilla.org/userprefs.cgi?tab=account.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account uitschakelen op https://bugzilla.mozilla.org/userprefs.cgi?tab=account. Uw bijdragen op bugzilla.mozilla.org zijn nog steeds zichtbaar; op de meeste plekken zullen uw e-mailadres en naam echter worden verwijderd. We kunnen uw details die onderdeel uitmaken van tekstuele opmerkingen echter niet verwijderen.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

Omdat Bugzilla een bugtracker en testhulpmiddel is, worden uw bijdragen en geschiedenis van opmerkingen niet verwijderd als een account wordt uitgeschakeld. We verwijderen deze informatie niet, omdat de geschiedenis van uw opmerkingen of bijdragen nodig is om de geschiedenis van bugs te onderhouden en andere gebruikers in de gelegenheid te stellen de ontwikkeling voort te zetten.

Ook al behouden we de inhoud, we wijzigen de toewijzing wel naar “anonymous” in plaats van uw Bugzilla-gebruikers-ID. Als dit is gebeurd, kunnen uw bijdragen en opmerkingen niet worden verbonden aan uw verwijderde identiteit.