Bladwijzers van andere browsers benaderen in Firefox voor iOS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel toont een komende versie van Firefox voor iOS, dus die van u kan er anders uitzien. Werk Firefox over enkele weken bij om deze functies te verkrijgen.
.

Bladwijzersynchronisatie zal in een latere versie van Firefox voor iOS worden toegevoegd. Houd ons in de gaten.

Bladwijzersynchronisatie in Firefox voor iOS komt eraan. Ondertussen kan een Firefox-account uw navigatiegeschiedenis synchroniseren, zodat uw regelmatig bezochte websites op het startscherm (of Awesome Screen) verschijnen.

top sites on firefox ios

Zie Sync bookmarks, logins and browsing history on FIrefox for iOS voor informatie over het instellen van Firefox-accounts op uw iOS-apparaat.

Alternatieve methode

Als u liever alle opgeslagen bladwijzers op andere apparaten benadert, probeer deze dan te exporteren naar een HTML-lijst die u op uw apparaat kunt openen:

1. Exporteer uw desktopbladwijzers naar een HTML-bestand. Maak een keuze uit de volgende instructies:
  2. Plaats het HTML-bestand bij een cloudopslagservice zoals Dropbox, Box.com of een host of service van uw keuze.
  3. Open het HTML-bestand in Firefox voor iOS zoals u andere webpagina’s zou openen. Uw bladwijzers verschijnen als een lijst met koppelingen.