BitGuard de-installeren om crashes van Firefox te verhelpen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit probleem betreft voornamelijk Firefox 24 en hoger. Wanneer aanwezig, dient BitGuard echter van uw computer te worden verwijderd.
Noot: dit probleem heeft alleen betrekking op Windows-computers.

Als Firefox regelmatig of bij het opstarten crasht, kan dit komen doordat BitGuard-software op uw computer is geïnstalleerd. BitGuard wordt vaak onbedoeld geïnstalleerd tijdens het installeren of bijwerken van andere software vanaf het internet. Dit artikel legt uit hoe u er vanaf komt, zodat Firefox normaal kan werken.

BitGuard de-installeren

1. Klik op het menu Start en selecteer Configuratiescherm. Het venster Configuratiescherm wordt geopend.
    Control Panel - WinXP
  2. Klik in het venster Configuratiescherm op Software. Het venster Software wordt geopend.

Add or remove WinXP
  3. Selecteer BitGuard in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  4. Klik op de knop Verwijderen rechts van BitGuard om het de-installeren te starten.
  1. Klik op het menu Starten en selecteer Configuratiescherm. Het venster Configuratiescherm wordt geopend.
    Control Panel - Win7
  2. Klik in het venster Configuratiescherm op de koppeling Een programma verwijderen onder de sectie Programma’s.

Uninstall a program - Win7
  3. Selecteer BitGuard in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  4. Klik op de knop Verwijderen boven in de lijst om het de-iinstalleren te starten.
  1. Schakel naar het Bureaublad door de tegel ervan te selecteren vanuit het Startscherm.
  2. Houd de muisaanwijzer in de rechteronderhoek van het bureaublad om de Charms te benaderen.
  3. Selecteer Configuratiescherm vanuit de charm Instellingen. Het venster Configuratiescherm wordt geopend.

Control Panel - Win8
  4. Klik in het venster Configuratiescherm op de koppeling Een programma verwijderen onder de sectie Programma’s.

Uninstall a program - Win7
  5. Selecteer BitGuard in de lijst van momenteel geïnstalleerde programma’s.
  6. Klik op de knop Verwijderen boven in de lijst om het de-installeren te beginnen.

Uw computer controleren op malware

Om te voorkomen dat BitGuard zichzelf opnieuw installeert en andere malware op uw computer te verwijderen, dient u wellicht ook een malware-verwijderingsprogramma uit te voeren. We bevelen de gratis versie van Malwarebytes aan.

Meer hulp

Deel dit artikel: http://mzl.la/17Vh77v