Bijwerken naar de nieuwe versie van Firefox (84+) op Apple Silicon

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u een Mac-computer met Apple Silicon gebruikt, dient u Firefox volledig af te sluiten en opnieuw te starten nadat u hebt bijgewerkt naar Firefox 84+, zodat Firefox uitgevoerd kan worden op de nieuwe architectuur, die snellere prestaties en een langere batterijduur levert.

Na het bijwerken naar Firefox 84+ vanaf een oudere versie:

1. Ga naar het menu Firefox bovenin het scherm.
  2. Selecteer Firefox afsluiten.
    quit firefox
  3. Als u Firefox opnieuw start, zit u op de nieuwe architectuur.
Tip: u kunt ook bevestigen dat u de nieuwe Apple Silicon-versie van Firefox gebruikt door about:support in de adresbalk in te typen en te controleren of ‘Door Rosetta vertaald’ staat weergegeven als false.
false rosetta