De Beta- en Nightly-versies van Firefox Focus voor Android downloaden

U kunt de Beta- en Nightly-versies van Firefox Focus voor Android op uw mobiele apparaat downloaden.

Als u de apps hebt gedownload en begint met testen, kunt u eventuele problemen die u tegenkomt melden.

Firefox Focus voor Android Beta downloaden

Download Firefox Focus Beta om nieuwe functies en probleemoplossingen te ervaren voordat deze voor productie worden vrijgegeven. Deze versie is het meest geschikt voor testers.

Firefox Focus Beta downloaden:

1. Meld u aan bij deze Google Group met dezelfde Google-account die u op uw apparaat gebruikt om apps uit de Google Play Store te downloaden.
  2. Nadat u bij de Google Group bent aangemeld, meld u dan aan voor het ontvangen van Beta-builds met dezelfde Google-account.
  3. Download Firefox Focus (Beta) van Google Play.

Firefox Focus voor Android Nightly downloaden

Download Firefox Focus Nightly om dagelijkse updates voor de app te ervaren en testen. Deze versie is het meest geschikt voor ontwikkelaars en testers.

Met de Nightly-versie kunt u de nieuwste Focus-innovaties ervaren in een instabiele omgeving en feedback geven over functies en prestaties om te helpen bepalen wat er in de uiteindelijke versie wordt uitgegeven.

De Nightly-versie van Focus:

• Wordt elke 24 uur bijgewerkt
  • Bevat de laatste stand van ontwikkeling
  • Kan instabiel zijn en onvolledige of defecte functies bevatten

Firefox Focus Nightly downloaden:

1. Meld u aan bij deze Google Group met dezelfde Google-account die u op uw apparaat gebruikt om apps uit de Google Play Store te downloaden.
  2. Nadat u bij de groep bent aangemeld, meld u dan aan voor het ontvangen van Nightly-builds met dezelfde Google-account.
  3. Download Firefox Focus (Nightly) van Google Play.