Bescherming tegen volgen in Firefox Klar voor iOS

Bescherming tegen volgen in Firefox Klar blokkeert trackers die u op meerdere websites volgen.

Hoe weet ik of bescherming tegen volgen aan of uit staat?

Als u een website bezoekt, ziet u een schild in uw adresbalk. Als Bescherming tegen volgen is ingeschakeld en u op het schild tikt, wordt een paneel getoond waarin u het aantal trackers dat op die pagina wordt geblokkeerd kunt zien:

• Focus shield active Bescherming tegen volgen is AAN: Klar heeft trackers en schadelijke scripts op een website geblokkeerd. Tik op het schild om te bekijken wat er is geblokkeerd.
  • Focus shield crossed out Tracking Protection is OFF: een streep door het schild betekent dat Bescherming tegen volgen uit staat en geen trackers blokkeert. Tik op het schild en de schakelaar om het weer in te schakelen.

Bescherming tegen volgen in- of uitschakelen

1. Tik op het schild in de adresbalk om het paneel Verbeterde bescherming tegen volgen te openen.
  2. Tik op de schakelaar FocusPinkToggle naast Verbeterde bescherming tegen volgen om dit uit of in te schakelen.

KlarETPpanel

Als u Bescherming tegen volgen uitschakelt, blijft dit uitgeschakeld totdat u op het prullenbakpictogram in de werkbalk tikt of Firefox Klar sluit.

Meer info over volgen en de normen die Disconnect gebruikt om haar lijst vorm te geven. Meer info over de lijsten die Firefox Klar gebruikt voor Bescherming tegen volgen.