Beginnen met Pocket voor Android Beta

Introductie

Deze pagina is bedoeld voor Pocket-gebruikers die zijn geïnteresseerd om vroege versies van Pocket voor Android te helpen testen. Merk op dat de beta niet voor iedereen geschikt is; het afwerkingsniveau waaraan u gewend bent in Pocket ontbreekt mogelijk en de app kan instabiel zijn en onvolledige functies bevatten. Hiernaast kunt u verwachten periodiek iets van ons te horen met verzoeken om feedback.

Als u een betrouwbare Pocket-ervaring wilt, raden we u aan de officiële versie van Google Play te blijven gebruiken.

Lees verder voor info over hoe u Pocket voor Android Beta installeert, hoe u ons feedback kunt leveren, en welke stappen u moet nemen om weer terug te keren naar de officiële versie.

Pocket voor Android Beta installeren

Volg deze stappen om de bètaversie te installeren:

1. Klik op de beta-opt-inpagina op Word een tester.
  2. Open Google Play op uw Android-apparaat. Er is een update beschikbaar om de bètaversie te installeren.

Als u problemen ervaart bij het installeren van Pocket op uw apparaat, overweeg dan de volgende nuttige tips:

1. Als u niet direct een update voor Pocket in Google Play ziet, wacht dan een paar minuten. Het duurt soms even voordat de update beschikbaar is.
  2. Pocket Beta vervangt de bestaande Pocket-app op uw apparaat. Als u de bètaversie hebt geïnstalleerd, ziet u een ‘beta’-badge op het app-pictogram.

Feedback versturen over Pocket voor Android Beta

Neem om feedback te geven over het bètaprogramma van Pocket voor Android contact op met Pocket Ondersteuning.

Pocket voor Android Beta verlaten

Als u Pocket voor Android Beta niet meer wilt gebruiken en terug wilt gaan naar de officiële versie, volg dan deze stappen:

1. Bezoek de Pocket voor Android Beta-opt-inpagina.
  2. Klik op Programma verlaten.
  3. De-installeer de bètaversie van Pocket van uw apparaat.
  4. Herinstalleer Pocket vanuit Google Play.