Batterijstroom besparen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Mogelijk dient u batterijstroom te besparen. Dit kunt u als volgt doen.

De energiebesparing handmatig aan- of uitzetten

1. Tik op Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) om de instellingen te openen.
  2. Tik op de knop Batterij.
  3. Tik op de schakelaar naast Energiebesparing om het aan te zetten fos enabled.
    • De modus Energiebesparing is nu ingeschakeld.
  4. Om de modus Energiebesparing uit te zetten tikt u nogmaals op de schakelaar totdat het vinkje verdwijnt.
Noot: het aanzetten van de modus Energiebesparing schakelt uw mobiele gegevens, Bluetooth en gps uit om batterijstroom te besparen.

Energiebesparing instellen voor automatisch aanzetten

1. Tik op Settings 1.3Settings 1.4Settings- 2.0 (small) om de instellingen te openen.
  2. Tik op de knop Batterij.
  3. Tik op het vervolgkeuzemenu onder “Automatisch aanzetten”.
  4. Selecteer hoeveel batterijcapaciteit er moet resteren voordat de modus Energiebesparing wordt ingeschakeld.

Onnodige apps sluiten

1. Houd de startknop ingedrukt totdat de applicatiewisselaar verschijnt.
  2. Schuif het scherm naar links en rechts totdat u een onnodige app vindt.
  3. Sluit deze app door op de knop X-FxOS te tikken, of veeg deze eenvoudig omhoog uit het scherm.