Automatisch creditcardgegevens invullen in Firefox voor Android

Firefox kan uw creditcardgegevens opslaan en deze automatisch invullen, zodat u ze niet telkens als u een betaling doet hoeft in te vullen. Uw creditcardgegevens worden beschermd door de beveiligingsmethode van uw telefoon (pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning).

Automatisch invullen van creditcardgegevens in- of uitschakelen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Creditcards in de sectie Algemeen.
  4. Tik op de schakelaar Kaarten opslaan en automatisch invullen om automatisch invullen van creditcardgegevens in te schakelen.
  5. Tik op Creditcard toevoegen als u nog geen kaart hebt toegevoegd.

Als u automatisch invullen voor uw kaarten hebt ingeschakeld, zal Firefox automatisch de gegevens van uw opgeslagen kaarten voorstellen en invullen, telkens als u een betaling moet uitvoeren.

Uw kaarten tussen apparaten synchroniseren

Als u Kaarten synchroniseren selecteert, kunt u uw creditcardgegevens op uw gesynchroniseerde gebruiken. Volg onderstaande stappen om synchronisatie tussen apparaten te configureren:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op de menuknop en selecteer Instellingen.
  3. Tik op Creditcards in de sectie Algemeen.
  4. Tik op de schakelaar naast Kaarten synchroniseren om synchronisatie in of uit te schakelen.

Creditcards toevoegen

U kunt zo veel creditcards als u wilt toevoegen. Als u geen enkele kaart hebt opgeslagen, volg dan onderstaande stappen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Creditcards in de sectie Algemeen.
  4. Tik op Creditcard toevoegen.
  5. Voer de kaartgegevens in en tik op Opslaan.

Als u al kaarten hebt opgeslagen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Creditcards in de sectie Algemeen.
  4. Tik op Opgeslagen kaarten beheren.
  5. Ontgrendel uw telefoon.
  6. Tik op Creditcard toevoegen.
  7. Voer de kaartgegevens in en tik op Opslaan.

Opgeslagen creditcards bewerken of verwijderen

Volg onderstaande stappen om een creditcard te bewerken of te verwijderen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Creditcards in de sectie Algemeen.
  4. Tik op Opgeslagen kaarten beheren.
  5. Ontgrendel uw telefoon.
  6. Selecteer de kaart die u wilt bewerken of verwijderen.
    • Werk om de gegevens te bewerken de kaartgegevens bij en tik op Opslaan.
    • Tik op Kaart verwijderen om te verwijderen.