Appcache wordt weergegeven als niet-gebufferd of uitgeschakeld

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

AppCache is vanaf Firefox 81 uitgeschakeld. AppCache werd typisch gebruikt voor offline bufferen, maar wordt door veel webbrowsers niet meer ondersteund, omdat het uit de relevante webstandaarden is verwijderd. Lees voor meer info over AppCache dit artikel op Mozilla Developer Network (MDN)

Als een bezochte webapp AppCache vereist om te functioneren, dan raden we aan contact op te nemen met de webontwikkelaar om dit te vervangen door bijgewerkte standaarden. U kunt anders AppCache handmatig opnieuw inschakelen (niet aanbevolen) totdat AppCache volledig wordt verwijderd in Firefox 84/85.

AppCache opnieuw inschakelen (alleen voor gevorderde gebruikers)

Noot: dit is vanaf Firefox 84 geen optie meer.

Als u AppCache opnieuw wilt inschakelen (niet aanbevolen), dan kunt u dat doen door de voorkeursinstelling browser.cache.offline.storage.enable in about:config om te schakelen naar true.