Antwoorden boven of onder een bericht

Bij het beantwoorden van een bericht geven sommige mensen de voorkeur aan het toevoegen van tekst boven het oorspronkelijke bericht, terwijl anderen liever tekst onder het bericht plaatsen. Thunderbird kan de bewerkingscursor zowel boven als onder het geciteerde bericht plaatsen en als zodanig worden geconfigureerd.

De positie van de cursor hangt af van de instellingen bij Opstellen & adressering voor de betreffende account. Selecteer ExtraBewerken > Accountinstellingen om deze instellingen te benaderen.

reply below

Wanneer u een bericht beantwoordt, wordt de bewerkingscursor automatisch onder het oorspronkelijke bericht geplaatst.

reply cursor below

Als u de instelling bij Opstellen & adressering wijzigt naar mijn reactie boven de geciteerde tekst starten, zal de cursor boven de oorspronkelijke tekst worden ingevoegd.

reply cursor above