Andere personen uitnodigen voor gebeurtenissen

Achtergrond

Als u een meeting dient op te zetten en wilt bijhouden wie deze zal bijwonen en wie niet, kan Lightning dit ook voor u doen, evenals uitnodigingen sturen naar personen die geen Thunderbird/Lightning gebruiken, waaronder Microsoft Outlook-gebruikers!

De gebeurtenis aanmaken

1. Maak een nieuwe gebeurtenis aan in Lightning door naar “Bestand, Nieuw, Gebeurtenis” te gaan of door op de knop “Nieuwe gebeurtenis” op de werkbalk te klikken als deze direct beschikbaar is.
  2. Klik op de knop “Genodigden uitnodigen”.
  3. Het scherm dat verschijnt wordt hieronder getoond:

4. Links naast het gele personenpictogram voegt u genodigden uit uw adresboek toe.

1. Klik op OK nadat u alle genodigden die u aan de meeting wilt laten deelnemen hebt toegevoegd.
  2. Zorg ervoor dat u het selectievakje bij “Genodigden informeren” aanvinkt als dit nog niet is gebeurd.