'VPN altijd aan’ in Android inschakelen

Schakel VPN altijd aan in Android in om uw verbinding automatisch te versleutelen, telkens als u op het internet navigeert op uw Android-telefoon.

1. Open de app Instellingen (meestal een tandwielpictogram) op uw Android-apparaat.
  2. Typ VPN in de zoekbalk van uw instellingen.
  3. Selecteer het tandwielpictogram naast Mozilla VPN (u dient aangemeld te zijn bij Mozilla VPN met een geabonneerde Mozilla-account).
  4. Schakel VPN altijd aan in.

AlwaysOnVPN

Mozilla VPN maakt automatisch verbinding met de server waar u het laatst verbinding mee had. Als u dit wilt wijzigen, schakel VPN altijd aan dan uit, open de Mozilla VPN-toepassing en wijzig handmatig uw regio.