Afzenderadres voor meerdere Gmail-accounts configureren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Thunderbird kan worden gebruikt voor het beheren van meerdere e-mailaccounts. Deze accounts kunnen zowel van dezelfde als van verschillende e-mailproviders zijn. Als u echter meerdere Gmail-accounts hebt, zal Gmail standaard uw standaardaccount als de ‘Van’- en ‘Antwoord naar’-adressen gebruiken. U dient handmatig een alternatief e-mailadres te configureren om dit als het ‘Van’- en ‘Antwoord naar’-adres in berichten te gebruiken.

1. Laad Gmail in een browservenster en klik op Instellingen in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer Accounts en import.
  3. Klik in de sectie ‘Mail verzenden als:’ van de pagina op gegevens bewerken rechts van de gewenste account.
  4. Klik op ‘Een ander antwoordadres opgeven’ en specificeer het adres dat u als het ‘Van’- en ‘Antwoord naar’-adres in berichten wilt gebruiken.

Zie E-mails verzenden vanaf een ander adres of een alias voor een volledige beschrijving van deze kwestie.