Afmelden bij uw Pocket-account

Als u bent aangemeld bij Pocket, blijft u aangemeld, totdat u afmeldt. Dit maakt het eenvoudig om inhoud op te slaan en uw account automatisch gesynchroniseerd te houden tussen apparaten.

Dit artikel biedt stapsgewijze instructies voor hoe u kunt afmelden bij Pocket op elk apparaat of browser.

Afmelden bij Pocket voor Android en iOS

1. Open de Pocket-app.
  2. Tik in de navigatiebalk op Instellingen.
  3. Tik onder Uw account op Afmelden.
  4. U wordt gevraagd deze actie te bevestigen, aangezien afmelden de lokale kopieën van bestanden die Pocket op uw apparaat heeft opgeslagen voor offline lezen verwijdert. Tik op Afmelden.

Afmelden bij Pocket voor het Web en Pocket voor Firefox

Volg onderstaande instructies om af te melden voor Pocket voor het Web of Pocket voor Firefox:

1. Bezoek Pocket voor het Web.
  2. Klik op uw profielafbeelding in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Afmelden.

Afmelden bij Pocket voor Mac

Volg onderstaande instructies om af te melden bij Pocket voor Mac:

1. Open Pocket voor Mac.
  2. Klik op het Pocket-menu linksboven, en klik vervolgens op Voorkeuren.
  3. Klik op de knop Afmelden.

U wordt gevraagd deze actie te bevestigen, aangezien afmelden de lokale kopieën van bestanden die Pocket op uw apparaat heeft opgeslagen voor offline lezen verwijdert. Tik op Afmelden.