Afbeeldingen verbergen in Firefox voor iOS

U kunt afbeeldingen verbergen of blokkeren dat ze op een pagina worden getoond in Firefox voor iOS, als u een langzame verbinding hebt of wilt voorkomen dat u grote hoeveelheden gegevens verbruikt.

Afbeeldingen blokkeren of laten tonen

1. Tik op de menuknop menu icon bovenin of onderin het scherm.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik de schakelaar Afbeeldingen blokkeren naar blauw (Afbeeldingen verbergen voor oudere versies) om afbeeldingen te blokkeren en verbergen bij het laden van een pagina. Tik opnieuw op de schakelaar om deze functie uit te schakelen en afbeeldingen te laten tonen bij het laden van een pagina.
  4. Tik op Gereed bovenin het scherm.