Advertenties in MDN Plus uitschakelen

Als u een gebruiker van MDN Plus bent, ziet u standaard advertenties op de MDN-pagina’s. Deze advertenties zijn gerelateerd aan de inhoud van de website en volgen uw online activiteit niet. Abonnees op MDN Plus kunnen zich hier echter voor afmelden en genieten van een advertentievrije ervaring. MDN Plus ad 1 Advertenties op MDN Plus uitschakelen:

Noot: u dient een abonnement op MDN Plus 5 of MDN Supporter 10 te hebben om advertenties in MDN Plus uit te schakelen.
  1. Klik rechtsbovenin op uw profielafbeelding en selecteer My settings.
    MDN Plus ad 2
  2. Schakel onder Manage Account de optie Go ads free om.
    MDN Plus ad 3
  3. U kunt het menu My settings ook benaderen door op de optie Don't want to see ads onder een advertentie te klikken.
    MDN Plus ad 4

Helemaal klaar! U ziet vanaf nu geen MDN-advertenties meer.

Gerelateerde inhoud