Add-oncompatibiliteit voor Firefox Preview

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Preview is een vroege versie van Mozilla’s nieuwe browser voor Android. Firefox Preview is helemaal opnieuw opgebouwd, gebruik makend van GeckoView, Mozilla’s nieuwe mobiele browserengine, voor een snellere, soepelere ervaring. Lees What’s the difference between Firefox Preview and Firefox for Android? voor meer informatie.

Extensiecompatibiliteit voor Firefox Preview

We bouwen momenteel aan ondersteuning voor een eerste selectie van Aanbevolen extensies voor Firefox Preview. We verwachten dat deze extensies in de loop van de eerste helft van 2020 officieel worden ondersteund voor Firefox Preview.

Hoewel sommige leden van onze gemeenschap hebben ontdekt dat sommige extensies (Aanbevolen en niet-Aanbevolen) onbedoeld werken in Firefox Preview, bevelen we niet aan om te proberen ze te installeren totdat ze officieel ondersteund worden, aangezien er andere problemen zouden kunnen ontstaan.

Compatibiliteit voor Firefox Preview van thema’s

Omdat Firefox Preview slechts een minimale gebruikersinterface (UI) heeft, werkt slechts een beperkt aantal vooraf geïnstalleerde thema’s. Lees How to change themes in Firefox for Android Beta om te ontdekken hoe u een van die thema’s kunt selecteren.