De achtergrond wijzigen in Firefox OS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Maak uw Firefox OS-apparaat persoonlijk met een nieuwe achtergrond. Hier leest u hoe u de achtergrondafbeelding die zowel voor het startscherm als voor het vergrendelscherm wordt gebruikt eenvoudig kunt instellen.

1. Houd uw vinger ongeveer 2 seconden op een leeg gedeelte van het startscherm, totdat een pop-upmenu verschijnt.

Change wallpaper

• Kies hier Achtergrond wijzigen.

Firefox OS Wallpaper Select 1

• Het menu Kiezen uit voor de achtergrond verschijnt.

Firefox OS Wallpaper Select 2

2. Kies in het menu Kiezen uit waar u de nieuwe achtergrond vandaan wilt halen:
  1. Houd uw vinger op een leeg gedeelte van het scherm, totdat een pop-upmenu verschijnt.
  2. Tik op Achtergrond wijzigen.
  3. Kies in het scherm Kiezen uit de bron van uw nieuwe achtergrond:
    • Achtergrond: hiermee kunt u een van de mooie ingebouwde afbeeldingen kiezen.
    • Galerij: hiermee kiest u een willekeurige afbeelding in uw galerij.
      Tip: de galerij laadt zowel de foto’s die u met uw camera hebt gemaakt als afbeeldingen die u met uw browser hebt gedownload of vanaf uw computer hebt overgezet.
    • Camera: hiermee kunt u de camera gebruiken om een nieuwe foto te maken die u als achtergrond kunt instellen.