Accounts handmatig aan de wachtwoordbeheerder toevoegen in Firefox voor iOS

Voeg handmatig referenties toe aan de wachtwoordbeheerder om ze opnieuw te gebruiken, telkens als u zich aanmeldt bij uw favoriete websites.

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Ga naar Instellingen.
  3. Tik in de sectie Privacy op Aanmeldingen en wachtwoorden.
  4. Tik op het pictogram FirefoxPreview-Plus-Icon rechtsbovenin het scherm.
  5. Voer het adres van de website, de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account in en tik op Opslaan om uw referenties op te slaan.
    SaveLogins_iOS37

Bezoek voor meer info Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS.