Accountgegevens beheren - SUMO

SUMO is de naam van het door de Mozilla-gemeenschap mogelijk gemaakte ondersteuningsproject (een kennisbank met hulpartikelen). SUMO staat voor SUpport.MOzilla.org. Het privacybeleid ervan is hier beschikbaar.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

Vereiste accountgegevens

• Gebruikersnaam (deze is openbaar)
  • E-mailadres (dit kunt u optioneel openbaar maken)
  • Hash van uw wachtwoord (‘Hashing’ betekent dat we uw wachtwoord kunnen ‘vergelijken’ wanneer u het invoert om u bij uw account aan te melden, maar we kunnen uw wachtwoord zelf niet zien of lezen.)

Optionele accountgegevens

• Biografie
  • Website
  • Gegevens van andere accounts (Twitter, Facebook, Mozillians, Matrix)
  • Tijdzone/land/plaats
  • Taal van uw voorkeur

Inhoud

Bijdragen aan kennisbankartikelen en forums zijn publiekelijk aan uw gebruikersnaam gekoppeld.

Als u meehelpt met lokalisatie/vertalingen, wordt dit werk niet aan uw gebruikersnaam/account gekoppeld.

Persoonlijke berichten

U kunt berichten met andere gebruikers uitwisselen binnen SUMO. U kunt uw berichten verwijderen door naar uw Postvak IN te gaan op https://support.mozilla.org/messages. Merk op dat als u uw bericht verwijdert, het verzonden exemplaar behouden blijft in het postvak van de gebruiker naar wie u het hebt gestuurd. Als u uw account verwijdert, blijft bovendien het verzonden exemplaar behouden in het postvak van de gebruiker naar wie u het hebt gestuurd, maar de gebruikersnaam wordt vervangen door een willekeurige identificatie.

Hoe benader ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account benaderen via https://support.mozilla.org/users/edit.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

U kunt uw account bijwerken via https://support.mozilla.org/users/edit.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account verwijderen met de knop Account sluiten en alle profielgegevens verwijderen aan de onderkant van uw accountpagina op https://support.mozilla.org/users/edit. Hierdoor worden alle vereiste en optionele accountgegevens verwijderd.

Noot:
  • Alle bijdragen aan de forums, kennisbankartikelen en vertaalprojecten worden behouden, zodat deze nog steeds voor ondersteuning kunnen worden gebruikt.
  • Gebruikersnamen van medewerkers worden in forumberichten en kennisbankartikelen behouden na het verwijderen van een account. Als u uw gebruikersnaam en/of afbeelding uit berichten en artikelen wilt verwijderen, dien dan een bug in onder Product: support.mozilla.org met Component: Knowledge Base Content.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

Deze gegevens behouden we zolang als uw account is geopend, tenzij u ervoor kiest deze te verwijderen.