Heb ik een account nodig om een project via X-Ray Goggles te kunnen publiceren?

Webmaker Webmaker Last updated: 02/25/2016
Ja, om uw X-Ray Goggles-project te kunnen publiceren, dient u een teach.mozilla.org-account aan te maken. Klik hiervoor eenvoudig op on teach.mozilla.org. Klik in de pagina die wordt geopend net onder het Mozilla-logo in de linkerbovenhoek op ‘Registreren’ en voer uw gebruikersnaam, een e-mailadres en een wachtwoord in.
Noot: gebruikers vanaf 13 jaar kunnen ook teach.mozilla.org-accounts aanmaken, hoewel adolescenten (tussen 13 en 17 jaar) goedkeuring en toezicht van hun ouders nodig hebben.