Een account aanmaken en aanmelden bij Pocket

Om Pocket te gebruiken, moet u een account aanmaken. U kunt registreren voor Pocket met een Mozilla-account, Google of Apple. Dit artikel legt uit hoe u registreert voor een Pocket-account en aanmeldt met elk van deze methodes.

Registratie-opties

Registreren voor Pocket met een Mozilla-account, Google of Apple

Pocket ondersteunt diverse opties, zoals Mozilla-accounts, Google en Apple. Als u een van deze services gebruikt om te registreren, kunt u de noodzaak om meerdere aanmeldgegevens te onthouden elimineren en krijgt u direct toegang tot uw opgeslagen artikelen, video’s en andere inhoud.

Create FX Account

Registreren met een Mozilla-account

Als Mozilla-product stapt Pocket over naar een bijgewerkt aanmeldsysteem met Mozilla-accounts. Dit betekent dat als u een Pocket-account en een Mozilla-account met hetzelfde e-mailadres hebt, u wordt gevraagd aan te melden met uw Mozilla-account en -wachtwoord. Deze wijziging zorgt voor betere beveiliging en consistentie met andere Mozilla-producten. Meer info over Mozilla-accounts en andere Mozilla-producten en -services.

• Als u al een Mozilla-account hebt:

Klik op Een bestaande Mozilla-account gebruiken op de registratiepagina van Pocket en voer het e-mailadres en wachtwoord dat bij uw Mozilla-account hoort in.

• Als u nieuw bent bij Mozilla-accounts:

Bezoek de registratiepagina van Pocket. Voer uw e-mailadres in het e-mailveld in en klik op Registreren. U wordt gevraagd een wachtwoord aan te maken voor uw nieuwe Mozilla-account.

Registreren met Apple

Als u een Apple-ID hebt, kunt u registreren voor Pocket met het e-mailadres van uw huidige Apple-ID. Klik in iOS, Android en Pocket voor het Web op Doorgaan met Apple en volg de instructies die worden getoond om te registreren met uw Apple-ID.

Registreren met Google

Als u een Google-account hebt, kunt u deze gebruiken om te registreren voor Pocket. Selecteer gewoon de knop Doorgaan met Google op de website van Pocket. Als u meerdere Google-accounts hebt, wordt u mogelijk gevraagd welke account u wilt gebruiken om te registreren. Let op welke Google-account u selecteert – dit wordt het primaire e-mailadres voor uw Pocket-account.

Aanmeldingsopties

U kunt Mozilla-accounts, Google en Apple gebruiken om aan te melden bij uw Pocket-account. Dit stroomlijnt het aanmeldingsproces, verbetert de beveiliging en biedt snelle toegang tot Pocket-functies.

Als Mozilla-product stapt Pocket over naar een bijgewerkt aanmeldsysteem met Mozilla-accounts. Dit betekent dat als u een Pocket-account en een Mozilla-account met hetzelfde e-mailadres hebt, u wordt gevraagd aan te melden met uw Mozilla-account en -wachtwoord. Deze wijziging zorgt voor betere beveiliging en consistentie met andere Mozilla-producten. Meer info over Mozilla-accounts en andere Mozilla-producten en -services.

Aanmelden met Mozilla-accounts, Google of Apple

U kunt Mozilla-accounts, Google en Apple gebruiken om aan te melden bij uw Pocket-account. Dit stroomlijnt het aanmeldingsproces, verbetert de beveiliging en biedt snelle toegang tot Pocket-functies.

1. Ga naar de Pocket-website of open de Pocket-app op een mobiel apparaat (Android of iOS).
  2. Klik in het aanmeldscherm op Doorgaan met Firefox, Doorgaan met Google of Doorgaan met Apple. U wordt doorgestuurd naar de website of die service om het aanmeldproces voort te zetten.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord dat bij de geselecteerde account hoort in.
  4. Volg de instructies voor uw gekozen aanmeldingsmethode om aan te melden bij Pocket.
    Pocket Login

Aanmelden met een Pocket-account

U kunt aanmelden bij Pocket op de website of op een mobiel apparaat (Android of iOS) met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt gebruikt toen u uw Pocket-account aanmaakte.

1. Ga naar de Pocket-website of open de Pocket-app op uw mobiele apparaat.
  2. Voer in het aanmeldscherm uw e-mailadres in het e-mailveld in en klik op Aanmelden.
  3. Voer het wachtwoord van uw Pocket-account in.
  4. Klik op de knop Aanmelden om bij uw account aan te melden.
Als u een Pocket-account hebt aangemaakt en ook een Mozilla-account hebt met hetzelfde e-mailadres, zetten we de accounts over bij aanmelden voor naadloze aanmelding, verbeterde beveiliging en consistentie. Dit betekent dat u wordt gevraagd om aante melden met uw Mozilla-account en -wachtwoord. Dit heeft geen gevolgen voor uw opgeslagen items en u kunt ze nog steeds benaderen met uw Mozilla-account.

Als u geen toegang hebt tot uw Mozilla-account, lees dan:

Veelgestelde vragen

Als ik mijn e-mailadres invoer om aan te melden, word ik doorgestuurd naar een Mozilla-aanmeldpagina – waarom is dit en hoe kan ik aanmelden bij Pocket?

Als de e-mailadressen van uw Pocket-account en uw Mozilla-account hetzelfde zijn, zetten we uw account over en vragen we u aan te melden met uw Mozilla-account en -wachtwoord, om het aanmeldproces naadlozer en moeitelozer voor u te maken en uw online ervaring te verbeteren. Meer info over Mozilla-accounts en andere Mozilla-producten en -services.

Ik weet het wachtwoord van mijn Mozilla-account niet meer – wat kan ik doen?

Lees om uw wachtwoord te wijzigen Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn Mozilla-account?.