Zoeken op pagina in Firefox voor Android gebruiken

Firefox voor Android kan u tijd besparen door u te laten zoeken naar specifieke termen of zinnen op webpagina’s met de functie Zoeken op pagina. Leer hoe u deze handige functie kunt openen en gebruiken!

1. Open de pagina waarin u wilt zoeken.
  2. Tik op de menuknop.
    Android menu icon
  3. Tik op Zoeken op pagina.
    Find in page
  4. Voer uw zoekterm of zin in de zoekbalk in.
    • Overeenkomende resultaten worden als gemarkeerde tekst op de webpagina getoond.
    • Navigeer door de zoekresultaten met de pijlen omhoog of omlaag naast de zoekbalk.
    Find in page example
  5. Sluit Zoeken op pagina door op de knop Sluiten X te tikken.
    Close find in page bar