Waar worden mijn bladwijzergeschiedenis en andere gegevens bewaard

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Uw persoonlijke Firefox-gegevens zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en cookies worden op een andere locatie bewaard dan het Firefox-programma, in een map die uw “profiel” wordt genoemd. Zie het artikel Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart voor informatie over hoe u deze map kunt vinden. REDIRECT Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart