Verticale scrollbalk ontbreekt

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft waarom u de verticale scrollbalk aan de rechterkant van het Firefox-venster misschien niet ziet.

Geen scrollbalk op alle pagina’s

Sommige thema’s kunnen ervoor zorgen dat de scrollbalk verdwijnt. Schakel in dit geval terug naar het standaardthema.

1. Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op het menu Extra en selecteer Add-ons. Het venster Add-ons zal worden geopend.
  2. Selecteer het paneel Thema’s boven in het venster Add-ons.
  3. Klik op Standaard en klik op Thema gebruiken.
    • Als Thema gebruiken is uitgeschakeld, gebruikt u het standaardthema, dus is dit niet uw probleem.
  1. Klik op de knop Firefox herstarten die verschijnt.

Met het weer ingeschakelde standaardthema zou de scrollbalk moeten verschijnen.

Pijl naar beneden op scrollbalk ontbreekt

Als de pijl naar boven op de scrollbalk zichtbaar is maar de pijl naar beneden niet, dient u mogelijk de statusbalk weer te geven. Klik in het menu Beeld op Statusbalk. De pijl naar beneden zou weer moeten verschijnen.

Geen scrollbalk op bepaalde websites

Als de fout alleen op bepaalde websites optreedt, wis dan uw buffer en probeer die website opnieuw te laden. Als het probleem blijft bestaan, kan het een bug van de website zijn (dit gebeurt vaak doordat de pagina zich bevindt in een blok dat een ongepaste “overflow”-stijl heeft toegepast). U kunt een defecte website rapporteren door het menu Help te openen en Defecte website rapporteren… te kiezen.