Firefox vergeet waar u zich op eerder bekeken pagina’s bevond

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel beschrijft welke stappen u kunt ondernemen als uw scrollpositie niet wordt onthouden wanneer u een pagina terug of vooruit gaat.

Bufferen

Sommige websites vertellen Firefox dat deze niet in de buffer mogen worden geplaatst (tijdelijk worden opgeslagen). Als websites dit doen, kan Firefox uw scrollpositie niet onthouden.

Mogelijk zijn er Firefox-extensies van derden beschikbaar die u kunnen helpen. Voor meer informatie over het zoeken naar en het installeren van extensies, zie Add-ons vinden en installeren om functies aan Firefox toe te voegen.

Gebaseerd op informatie van Scroll position on web pages not remembered (mozillaZine KB)