Firefox drukt pagina’s in een andere vormgeving af

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Bepaalde typen vormgevingstechnieken van webpagina’s kunnen ervoor zorgen dat Firefox pagina’s onjuist afdrukt. Problemen die kunnen ontstaan zijn onder meer een andere afdrukvormgeving dan de schermvormgeving en het alleen afdrukken van de eerste pagina.

De pagina naar een ander programma kopiëren

U kunt de webpagina naar een ander programma, zoals een tekstverwerker, kopiëren en van daaruit afdrukken.

1. Kies Alles selecteren in het menu Bewerken.
  2. Kies Kopiëren, eveneens in het menu Bewerken.
  3. Kies in het andere programma Bewerken en vervolgens Plakken.
  4. Druk af vanuit het andere programma.

De pagina afdrukken als tekst

U kunt de pagina opslaan als platte tekst en deze vervolgens afdrukken. U verliest daarmee alle opmaak en afbeeldingen op de pagina.

1. Kies Pagina opslaan als… in het menu Bestand.
  2. Sla de pagina op als een Tekstbestand.
  3. Open het opgeslagen bestand en druk het af.