Crashhandtekening - RtlpCoalesceFreeBlocks of RtlAllocateHeap

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De sjabloon ‘crashsig’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. RtlpCoalesceFreeBlocks en RtlAllocateHeap

Crashes in RtlpCoalesceFreeBlocks en RtlAllocateHeap kunnen meerdere oorzaken hebben, waarbij in de meeste gevallen software van derden is betrokken, zoals plug-ins of monitorsoftware.

Firefox crasht bij het openen

AVG Safe Search is de meest gebruikelijke boosdoener voor deze crashhandtekening als Firefox crasht zodra u het probeert te openen.

AVG bijwerken

Oudere versies van AVG Safe Search in het bijzonder zijn geneigd tot het veroorzaken van deze crash.

1. Download de meest recente versie van AVG Free of AVG Full edition.
  2. Herstart uw computer.
  3. Voer het installatieprogramma dat u zojuist hebt gedownload uit -- dit zal de bestaande AVG-installatie overschrijven.

Verzekeren dat u geen programma gebruikt dat met AVG conflicteert

Van de volgende programma’s is bekend dat deze met AVG conflicteren en het kunnen laten crashen, waardoor Firefox ook crasht. Deze lijst is overgenomen van de AVG Free-FAQ.

• Webroot Spysweeper
  • Session Manager 0.6.1.13-add-on
  • Dell Network Assistant
  • Logitech QuickCam-drivers

AVG Safe Search uitschakelen

Als u Firefox kunt openen in Problemen in Firefox vaststellen met de probleemoplossingsmodus, kunt u wellicht AVG-extensies zoals AVG Safe Search uitschakelen.

Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Help en selecteer Probleemoplossingsmodus… en klik op Herstarten in het dialoogvenster Firefox herstarten in probleemoplossingsmodus?

Noot: u kunt Firefox ook in Probleemoplossingsmodus starten door de Shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de Option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox (bv. /usr/lib/firefox) op te geven.

1. Selecteer Doorgaan in veilige modus.
  2. Selecteer Add-ons in het menu Extra.
  3. Selecteer het paneel Extensies.
  4. Selecteer AVG Safe Search en klik op Uitschakelen.
  5. Klik op Firefox herstarten.

Overige crashes met deze handtekening

Onder overige oorzaken van deze crash kunnen Speedbit download accelerator, Venturi Firewall en QuickTime plugin vallen. Als u deze programma’s gebruikt, kan bijwerken hiervan helpen.