Confirm following elevation request to remove orphan password bank

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als uw computer Protector Suite QL van UPEK, Inc. gebruikt voor het verzorgen van de koppeling met een vingerafdrukscanner, kunt u foutmeldingen ontvangen met de tekst Confirm following elevation request to remove orphan Password Bank support na het bijwerken van Firefox.

Deze melding treedt op omdat Protector Suite QL zo is geprogrammeerd dat het slechts met één versie van Firefox tegelijk compatibel is - na een update wordt Firefox niet herkend als compatibel.

Protector Suite QL de-installeren

Deze foutmelding kan worden voorkomen door Protector Suite QL te de-installeren. Het de-installeren van deze software voorkomt dat u de vingerafdrukscanner van uw computer kunt gebruiken voor het invoeren van wachtwoorden op websites en in programma’s.

Windows Vista

1. Klik op de knop Starten en klik daarna op Configuratiescherm om het configuratiescherm van Windows te openen.
  2. Bepaal de locatie van het pictogram Programma’s en klik vervolgens op de koppeling Een programma verwijderen eronder om de lijst van geïnstalleerde programma’s op uw computer te openen.
  3. Zoek naar de vermelding Protector Suite QL en dubbelklik erop om het de-installatieprogramma van de software te openen.
  4. Klik op de knop Verwijderen en volg de instructies van het de-installatieprogramma.

Windows XP

1. Klik op de knop Start en klik daarna op Configuratiescherm om het configuratiescherm van Windows te openen.
  2. Klik op het pictogram Software om de lijst van geïnstalleerde programma’s op uw computer te openen.
  3. Zoek naar de vermelding Protector Suite QL en klik erop om dit te selecteren. Klik op de bijbehorende knop Wijzigen/Verwijderen om het de-installatieprogramma van de software te openen.
  4. Klik op de knop Verwijderen en volg de instructies van het de-installatieprogramma.

Herstart uw computer na het de-installeren. Als u Firefox opnieuw start, zult u deze foutmeldingen niet meer zien.