De migratie van 32-bits Firefox naar 64-bits vermijden

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Dit artikel is alleen van toepassing op Firefox in Windows.

Gebruikers van 32-bits Firefox op 64-bits Windows-systemen met minstens 3 GB RAM worden omwille van verbeterde stabiliteit en beveiliging naar 64-bits Firefox gemigreerd. Zie dit Mozilla-blogbericht en de Mozilla-wiki Firefox/Win64 voor meer informatie.

Deze migratie is op 9 oktober 2017 begonnen met de vrijgave van Firefox-versie 56.0.1. Zodra u 32-bits Firefox vanaf versie 56.0 naar een nieuwere versie bijwerkt, vindt tijdens het updateproces een automatische migratie naar 64-bits Firefox plaats.

Als u liever 32-bits Firefox gebruikt, kunt u naar deze Firefox-downloadpagina gaan, het meest recente volledige installatieprogramma voor Windows 32-bits voor uw taal downloaden en Firefox opnieuw installeren.

DLfxWin32bit

Mozilla zal geen gebruikers met 32-bits Firefox-versie 56.0.1 of hoger migreren.