64-bits Firefox crasht met Citrix’ XenApp VM

De 64-bits versie van Firefox hangt of crasht op de Citrix XenApp 7.13 VDA, omdat de API-hooks van Citrix XenApp niet compatibel zijn met 64-bits Firefox. Hier zijn enkele oplossingen die u kunt proberen.

Hoe kan ik het probleem verhelpen?

U kunt het probleem omzeilen door XenApp’s API-hooks uit te schakelen voor de bestandsnamen van de uitvoerbare Firefox-bestanden ‘firefox.exe’ en ‘plugin-container.exe’. Zie dit ondersteuningsartikel van Citrix voor instructies.

Wat is de langetermijnoplossing?

Citrix heeft deze crash verholpen in XenApp-versie 7.14 (Citrix-probleem #LC6982).

Voor meer informatie, zie: