Firefox Ondersteuning

Nog steeds hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag op onze ondersteuningsforums en krijg antwoorden van onze gemeenschap van experts.

Vraag het de gemeenschap

Aanbevolen artikelen

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Het paneel Instellingen geeft toegang tot instellingen in Firefox. Dit artikel beschrijft welke typen instellingen in elk paneel beschikbaar zijn.

Een reservekopie van uw Firefox-gegevens maken

Een reservekopie van uw Firefox-gegevens maken

Lees hoe u met Firefox Synchronisatie uw browsergegevens overzet als u van apparaat wisselt. Maak een reservekopie van uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden enz. met uw Mozilla-account.

Beveiligde verbinding is mislukt en Firefox heeft geen verbinding gemaakt

Beveiligde verbinding is mislukt en Firefox heeft geen verbinding gemaakt

Als een website een beveiligde verbinding vereist die niet kan worden gelegd, zal Firefox geen verbinding maken en een foutmelding tonen. Meer info.

Waarschuwing voor onveilig verbindingswachtwoord in Firefox

Waarschuwing voor onveilig verbindingswachtwoord in Firefox

Firefox geeft een waarschuwing voor een onveilig wachtwoord wanneer een aanmeldingsformulier op een webpagina niet veilig is en uw gegevens zouden kunnen worden gestolen.

Illustration of community

Doe mee met onze gemeenschap