Showing questions tagged: Show all questions

YouTube video bug

YouTube video bug that shows the copy / select all floating bar when we double tap to go ahead in the video .. I have attached the screen shot .. ( when I double tap to g… (read more)

YouTube video bug that shows the copy / select all floating bar when we double tap to go ahead in the video .. I have attached the screen shot .. ( when I double tap to go like +60 sec and more.. this pop up comes.. when you normally double tap to go +10 or +20 sec ahead it doesn't show up.. but when you want to go ahead in the video by tapping... This bug keeps happening! Please do check out the screen shot that I attached!..

Asked by A S H W I N 2 days ago

IMAP messages not being retrieved on time from Comcast or Gmail

I set up a new Windows 11 PC (64-bit) about 2 months ago, and installed Thunderbird Supernova. I allowed MTS to choose all the settings and everything was working fine un… (read more)

I set up a new Windows 11 PC (64-bit) about 2 months ago, and installed Thunderbird Supernova. I allowed MTS to choose all the settings and everything was working fine until about 3 weeks ago I am now running version 115.11.1 (64-bit). I noticed that many messages I recieve at scheduled times every day were not appearing in my MTS message list until sevveral hours (a few actually took 3 days) after their normal delivery times. Checking with the senders revealed no change to the time they were sent. Looking at the messages when they appeared showed that they WERE received on time. Logging into the web interfaces for Gmail and Comcast/XFINITY email revealed that the messages were arriving on time. The only logical conclusion is that MTS has a problem in its IMAP protocol implementation that does not recognize new/unread messages as such, and therefore does not retrieve them. I am legally blind, and up to this point, mTS is the only fully accessible, easy-to-keyboard-navigate email program.

Asked by Paul Gelinas 1 week ago

Last reply by Paul Gelinas 2 days ago

Why is Firefox refusing to display Instagram videos?

Why is Firefox refusing to display Instagram videos? Windows 7 Home Firefox 115.12.0esr (64-bit) Some Instagram videos play, most don't. E.g. https://www.instagram.com/r… (read more)

Why is Firefox refusing to display Instagram videos?

Windows 7 Home Firefox 115.12.0esr (64-bit) Some Instagram videos play, most don't. E.g. https://www.instagram.com/reel/C8FM6cbOG7v/?mc_cid=e24e48195f

For a fraction of a second, the video shows what appears to be the initial display frame, then goes black. Audio plays. Displays OK on Chrome and Edge.

I've explored the following: Autoplay is allowed Turn off tracking protection Clear cache Clear cookies Digital Rights Management (DRM) is allowed Running in trouble shoot mode, i.e. no extensions Popups not blocked I do not have file user.js I tried hiding prefs.js. Hardware acceleration either on or off: no display

Is there a setting that tells Firefox to report why it makes its choices?

Asked by angbob 4 days ago

Last reply by angbob 2 days ago

YouTube playback issue

When the youtube video is opened, it shows the loading circle without any possibility to start a video. After first refresh of the page it shows the thumbnail of the vide… (read more)

When the youtube video is opened, it shows the loading circle without any possibility to start a video. After first refresh of the page it shows the thumbnail of the video, but play button still doesn't work. And then after second refresh it sometimes begin to work properly. The problem exists only on Youtube and its videos. Thank you.

Asked by Cotton 2 days ago

Tabs did not reopen upon startup.

My Firefox browser kept freezing up and acting very slow so I closed it. When I reopened it all my tabs did not repopulate like normal. None of them. I have the box ch… (read more)

My Firefox browser kept freezing up and acting very slow so I closed it. When I reopened it all my tabs did not repopulate like normal. None of them. I have the box checked to reopen all tabs on restart and it has always worked, not this time. Why! How can I get them back. Thanks, Aldo

Asked by Chevydmax65 3 days ago

Imap & Gmail

Can't use Gmail account anymore have cleared cookie's and caches removed permissions and account from Google and TB uninstalled then reinstalled then add TB account worke… (read more)

Can't use Gmail account anymore have cleared cookie's and caches removed permissions and account from Google and TB uninstalled then reinstalled then add TB account worked for 2 minutes then got the same error also some emails load while others are just a blank screen all windows 10 and TB updates are current Have attached error we are receiving anything else please just ask Any help appreciated



Bill

Asked by randgcommunications 5 days ago

Last reply by randgcommunications 3 days ago

Every time when I refresh pages on my CRM Firefox ask me to allow to give access my microphone

Every time when I refresh pages on my CRM Firefox ask me to allow to give access vats556967.megapbx.ru access microphone to your microphone. And If I press allow this p… (read more)

Every time when I refresh pages on my CRM Firefox ask me to allow to give access vats556967.megapbx.ru access microphone to your microphone. And If I press allow this popup show again and again again every time when I refresh page It show this popup and I can't work I my CRM. I can't remember My choice that allow, I don't know Why. https://youtu.be/-0r42kwGOcU

please help me I already ask my CRM system developers to help me they check all info and said that problem in Firefox and please send Firefox support question

I check it on another computer and there I get the same problem.

Asked by Stanislav Zedis 3 days ago

unable to receive e-mails since 30/05/2024

Good morning. I have been unable to receive e-mails since 30/05/2024. Has the fact that I received an e-mail message from "Mail@voice" <mboudreaux@firmgroupagency.com&… (read more)

Good morning. I have been unable to receive e-mails since 30/05/2024. Has the fact that I received an e-mail message from "Mail@voice" <mboudreaux@firmgroupagency.com> on 31/05/2024, got to do with the problem. I would be grateful could help solve the problem. Thank you. Emyr Davies.

Asked by emyr330 2 weeks ago

Last reply by emyr330 3 days ago

gah. your tab just crashed.

hello tried a few things from help docs on line. nothing working. just keeps happening. tabs will say gah. your tab just crashed. works for a bit but once happens..… (read more)

hello tried a few things from help docs on line. nothing working. just keeps happening. tabs will say gah. your tab just crashed. works for a bit but once happens.... have to close whole firefox and open again. just started happening yesterday. I have used firefox for many many years never a problem. Something was not updated right. Please tell me how to fix this once and for all. if not I have to leave using firefox this is driving me crazy. terrible. Latest thing I tried was about:config - sandbox changed 2 items, 1 from true to false other from 6 to 0. as listed in this https://www.youtube.com/watch?v=_SIGynLjrjk

nothing has worked. Please help. thank you.

steve [email address].

Asked by moonfam 4 days ago

Last reply by moonfam 4 days ago

Overdrive app stopped working with Firefox 115.0.3

Using Mac OS 10.13.6, Firefox recently updated to 115.0.3, and now the Overdrive app (from the public library) won't download audiobook files anymore. Have tried clearing… (read more)

Using Mac OS 10.13.6, Firefox recently updated to 115.0.3, and now the Overdrive app (from the public library) won't download audiobook files anymore. Have tried clearing cache, restarting, removing book files, restarting, and reloading the OD app, etc. The error message is that the app can't connect to the internet. My internet connection is fine - this is only happening with this app. It only started doing this when Firefox updated. I tried loading an earlier version of Firefox but it automatically went to this Beta update channel version. Can you help me go back to an earlier version of Firefox that won't automatically update? (I'm not able to upgrade this Mac, and this OS is the one that Overdrive works with. Firefox was the only browser that worked with Overdrive. Thanks - hope you can help!

Asked by pnhkhbpnt4 4 days ago

Firefox pauses video (when playing videos from the web) whenever audio is NOT muted.

Pretty much every video I attempt to play, including https://www.allaboutbirds.org/cams/red-tailed-hawks/# will play the video only when audio is muted. unmute the audio … (read more)

Pretty much every video I attempt to play, including https://www.allaboutbirds.org/cams/red-tailed-hawks/# will play the video only when audio is muted. unmute the audio and you get the audio track but the video is paused.

Can't figure this one out, I've seen it only in the last few days (it started when I was using 127.0.0 and continues in 127.0.1)

Chrome and Chromium don't do this.

Thanks in advance for any helpful advice!

Fred

Asked by fredex 4 days ago

YouTube comments the undo and redo functions do not always work properly.

Suppose that I have a 5 kbyte comment with multiple paragraphs, and I skip around copy and pasting from one place to another, and highlight some sentences and over write … (read more)

Suppose that I have a 5 kbyte comment with multiple paragraphs, and I skip around copy and pasting from one place to another, and highlight some sentences and over write them either with typing or pasting. When I go to undo or redo some of these things, it causes a big screw-up in the text.

Other than it being my problem to recompose the damaged sentences, etc, what developers need to be contacted to fix the undo and redo functions of the YouTube comment input text controls for YouTube videos?

Asked by ckskinner 4 days ago

mailto links don't work, "locked" subject, no account to select

Hello! Since I couldn't find help in the forums, I will create a new question. For about a year now the PC at my work will not open mailto-links correctly. There is no ac… (read more)

Hello! Since I couldn't find help in the forums, I will create a new question. For about a year now the PC at my work will not open mailto-links correctly. There is no account to select from, the subject has a lock-symbol. The receiver's address is correct though (I replaced it with "address" for the screenshot). This PC is the only one I know with that problem and only with external mailto-links. If I click on an email address inside a mail, it opens it correctly. Thunderbird version 115.11.1 (32-Bit), Win 10

It's pretty impractical, so I am hoping for help. Thank you!

Asked by Phrimpy 3 weeks ago

Last reply by Phrimpy 4 days ago

Firefox for Android PDF viewer gets frozen on large PDF files

Firefox for Android gets frozen when using it to open large PDF files. I have been meaning to change my default PDF viewer app, but once Firefox has been set as the defau… (read more)

Firefox for Android gets frozen when using it to open large PDF files. I have been meaning to change my default PDF viewer app, but once Firefox has been set as the default PDF viewer for Android, there will no way to change this default; as Firefox default's don't have the option to be deleted through Android's App Info menu.

Asked by jorgemo341 4 days ago

The spell check does not work. Every German word is underlined in red, although German is set as the language in every system.

I would like to use Firefox as a browser on my Linux Mint device. As I said in the headline, I have set all languages in the system as well as in Firefox to German and un… (read more)

I would like to use Firefox as a browser on my Linux Mint device. As I said in the headline, I have set all languages in the system as well as in Firefox to German and uninstalled and reinstalled the dictionary. So when I write something in Firefox it is underlined in red and when I right click for the context menu where word suggestions are made, only English is displayed and if I then scroll down and want to add another language as a spell checker, Firefox sends me to the add-on administration, which didn't help me. Because no matter what I do, only English (USA) is displayed as the language for spelling. Is there perhaps no way to change this, or is there another method?

Many thanks in advance.

Leo Krause

Asked by Leo Krause 5 days ago

Last reply by Leo Krause 5 days ago