Privát böngészés Firefox-szal iOS rendszeren

Firefox for iOS Firefox for iOS Utoljára frissítve: 05/21/2023 A felhasználók 81%-a hasznosnak találta ezt

A Firefox Privát böngészés lehetőséget biztosít az internet böngészésre iPhone-on vagy iPad-en anélkül, hogy az előzmények mentésre kerüljenek. Bármennyi Privát lapot megnyithat és könnyedén válthat a privát és a normál böngészés között.

Privát böngészés

A Privát böngészés nem menti el az előzményeket, sütiket, weboldal-beállításokat vagy az átmeneti fájlokat. A Privát böngészés során eltárolt könyvjelzők azonban megmaradnak.

[[Common Myths about Private Browsing|A Privát böngészés nem biztosít anonimitást az interneten. Az internetszolgáltató és a weboldalak továbbra is képesek a felhasználót nyomon követni.

Váltás a privát és a normál böngészés között

Privát böngészésre váltás:

  • Koppintson a lap ikonra a képernyő alján.

    new tab ios 10
  1. Koppintson a képernyő felső középső részén lévő 'álarc gombra.
    Private Browsing Firefox iOS39

A normál böngészésre való visszaváltáshoz egyszerűen koppintson ismét a képernyő felső középső részén található fekete álarc gombra.

Privát böngészési módban vagyok?

Ha tudni szeretné, hogy privátböngészés módban van-e, a következő jelekre figyeljen:

  • Ha a Privát böngészést használja, a képernyő alján lévő lapok ikonja lila álarcot kap.
    Private Browsing Tabs Firefox iOS39
  • Ezenkívül a keresősáv lila színnel lesz kiemelve.
    Private Search Bar Firefox iOS39

Privát böngészés használata

A Privát böngészésre váltás után megjelenik a megnyitott Privát lapok listája.

  • Koppintson a lapra az oldal megtekintéséhez.
  • Koppintson a képernyő alján lévő plusz jelre egy új privát lap megnyitásához.
    Add Tab Firefox iOS39
Tipp:Egy hivatkozás Privát lapon való megnyitásához nyomjon rá a hivatkozásra, amíg nem jelenik meg a menü és válassza ki az Megnyitás új privát lapon menüpontot.
  • Koppintson az x gombra a lap bezárásához.
Megjegyzés: A privát lapok azok bezárásáig nyitva maradnak. A Automatically close Private Tabs when leaving Private Browsing leírás további információt nyújt ahhoz, hogy a normál böngészésre való váltáskor az összes Privát lap automatikus bezáródjon.

Hasznos volt a leírás?

Kérem, várjon...

Ezek a nagyszerű emberek segítettek a leírás megírásában:

Illustration of hands

Közreműködés

Növelje és ossza meg tapasztalatát másokkal. Válaszoljon kérdésekre és tökéletesítse a tudásbázisunkat.

További tudnivalók