Showing questions tagged: Show all questions

Can hardly find back to my own post (Connect vs Support)

I recently posted a question in - as I thought - the Mozilla community/support forum. I don't exactly remember the link I went to, but since I am logged in to my browser… (Máis información)

I recently posted a question in - as I thought - the Mozilla community/support forum. I don't exactly remember the link I went to, but since I am logged in to my browser with a Firefox account, I could opt to log in to that forum with it, I didn't need to type my password, just click the button to use my existing account. So far so good.

I got an answer via e-mail. The email contained no plain link back to the post or answer. It contained a big green button "Mark as solved" and a link "This doesn't solve my problem", graphically positioned as to make it quite analogous to the big green button.

I didn't want to quickly mark the answer as either one, I wanted to go there to reply.

In the answer, however, the person answering me included a link to another post. I hoped that, clicking on this one, would - first of all - be of interest, and - secondly - lead me back to the forum in a neutral way so that I could find my own post there via my profile. Again, I clicked on a button to use Mozilla to login. Now I seem to have a second profile, the two are obviously not the same. Also, the forums don't quite seem to be the same. Support Mozilla vs Connect Mozilla. Why are they handled differently, why didn't I get the option to login with my firefox-account, when Connect Mozilla even gets my email adress automatically from it?

So, I had to try one of the buttons, they have different link addresses. I obviously tried the one that said "This doesn't solve my problem", and it plainly led me back to the answer on the (correct) forum and opened the replyform, also showing a button again: "Solved" and "This doesn't solve my problem". Why isn't the link in the email just labelled as linking you back to the forum, like "View thread" or "Reply to thread".

In addition I did not easily understand how to vote for the suggested idea in the linked post. A community manager had posted the reply that the post is now idea-status and that it is open to "votes (aka kudos)". No link or button to do it. Some scrolling around led my eye to an answer in the post to have one kudo, so I understood it had something to do with the like-button. Scrolled up to the original post, which did not have the word kudo on its like button, just a number. Hovering over it I finally got to know that I could give kudos by pressing this button. I got confused since several answers had this button. It was just a like-button to me, not the special vote-button that only appears if a manager opens the vote. Why is the manager text not just: "Vote (aka 'leave kudos') by clicking the like-button, which is now enabled."

Asked by mak2 hai 1 día

Last reply by mak2 hai 13 minutos

not recognisng the link/hyperlink

When using Firefox I click on a link/hyperlink in my emails it does not recognise the link/hyperlink how do I get it to recognise the link/hyperlink and open it in a new … (Máis información)

When using Firefox I click on a link/hyperlink in my emails it does not recognise the link/hyperlink how do I get it to recognise the link/hyperlink and open it in a new tab. Please N.B. I am using Hotmail & Windows 11 I have search Firefox support and the net and tried a few suggestions without success. Gio

Asked by Gio hai 35 minutos

Firefox won't connect to Nine News

Please fix this problem Firefox won't connect to Nine News but Edge will. I am using windows 10 and Norton 360 , the error message is :- An error occurred during a … (Máis información)

Please fix this problem Firefox won't connect to Nine News but Edge will. I am using windows 10 and Norton 360 , the error message is :- An error occurred during a connection to t.e.nine.com.au PR_END_OF_FILE_ERROR Error code PR_END_OF_FILE_ERROR The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the receiver could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. I have sent this email to Nine with no reply .If you can't fix this problem I will have to make EDGE my browser, but I would prefer to stay with you.

Regards Ken

Asked by toaka_2 hai 7 horas

FULL SCREEN MODE TURNS BLUE WHEN

You try to use it in that mode. I play a game where i need to use full screen mode It just started doing that. It doesn't matter what the view ratio is. 50 still turns b… (Máis información)

You try to use it in that mode. I play a game where i need to use full screen mode It just started doing that. It doesn't matter what the view ratio is. 50 still turns blue. that first photo is after i return to regular mode. I have to reload the entire page. the second is full screen. I hope you can fix it.

Thanks Donna Clarke

Asked by Donna hai 7 horas

Account disconnected problem. Cannot reconnect??

I've lost all my bookmarks and can no longer log in. I have (top right) my circled icon now has an orange triangle. The message says "Account disconnected [my email addre… (Máis información)

I've lost all my bookmarks and can no longer log in. I have (top right) my circled icon now has an orange triangle. The message says "Account disconnected [my email address]. But nothing I try will let me reconnect my account!. Help please.

Many thanks in advance to all help received :)

Asked by Noel Brettoner hai 11 horas

As of yesterday my PDF files did not show up on the court portal as a complete document and one of my printers will not print.

I am a lawyer in New York. I file with NYSCEF which is the electronic court filing portal. As of yesterday my PDF files would not show up on the portal as a complete doc… (Máis información)

I am a lawyer in New York. I file with NYSCEF which is the electronic court filing portal. As of yesterday my PDF files would not show up on the portal as a complete document. I never had this problem before. Many documents were missing pages or parts of pages when I tried to access them. I then used Chrome and all the documents loaded properly. In addition the print function with a Brother MFC L2700DW printer will not work and an error notification appears on my computer screen. The print function with my Brother MFC 9340 CDW works fine. The NYSCEF documents all load properly with Chrome and the printers work with Chrome. How do I get back to the prior version of Firefox? Or how can this issue be resolved. I like the feel of Firefox better than Chrome but will have to discontinue using Firefox if the issues cannot be resolved. Tom Curtis

Asked by Aspen hai 13 horas

Unable to access webpages via Firefox

Webpages don't open on Firefox and a link is clicked (for example, a link in an email). This problem does not happen when using another browser. I followed the advice g… (Máis información)

Webpages don't open on Firefox and a link is clicked (for example, a link in an email). This problem does not happen when using another browser. I followed the advice given to someone who had the same problem. Switching to "No proxy" as suggested did not correct the problem. The advice was from zeroknight and is pasted below: zeroknight 12/1/23, 1:28 AM more options The browser settings are in the menu that looks like three horizontal bars (≡). From there, go into Connection Settings and change "Use system proxy settings" to "No proxy".

Refreshing Firefox did not correct the problem

Asked by Caroline Grossmann hai 1 día

Last reply by Caroline Grossmann hai 16 horas

Firefox 128 (windows 10 pro) just did something strange, it suddenly needed me to close it in task manager, changed languages when restarted

At first, youtube had a glitch while I was watching a video, all the suggestions were from the same account on the right, and the rest of the screen was greyed out. Then … (Máis información)

At first, youtube had a glitch while I was watching a video, all the suggestions were from the same account on the right, and the rest of the screen was greyed out. Then it came back but the video played with a lot of skipping (I have 1gbps FTTH fibre, so that should not happen) and then it started to eat up a whole lot of memory with one firefox process being at 3gb of ram. I closed Firefox in Task Manager and then after waiting a bit for the system to stabilize, when it finally did, I restarted Firefox and it now was in French (Canadian), I am Canadian so I guess me adding the language to firefox for when I am typing in french is why it was there, but my default language was US English. The Restore session window was in French (CA) and I had to change it in the options.

Don't know what happened here exactly, but I thought I should report it, since I have telemetry turned off. It's working fine again, so maybe I could just blame windows, when I boot in Ubuntu 22.04 there's never a hiccup.

Asked by Martin hai 17 horas

Outlook online not working

Outlook.office.com not refreshing automatically anymore and requires browser refresh to show new e-mails, etc... Works in Edge and Chrome just fine. Had this issue years … (Máis información)

Outlook.office.com not refreshing automatically anymore and requires browser refresh to show new e-mails, etc... Works in Edge and Chrome just fine. Had this issue years ago and issue self-resolved, so unsure what resolution was then.

Asked by jlillis hai 1 día

Last reply by jlillis hai 21 horas

XULRunner Error after Update

I am getting the following error after updating my Firefox installation: XULRunner This profile was last used with a newer version of this application. Please create a ne… (Máis información)

I am getting the following error after updating my Firefox installation: XULRunner This profile was last used with a newer version of this application. Please create a new profile.

I have tried creating a new profile and deleting the old ones, restarting Firefox, and even uninstalling Firefox and reinstalling it. The error still persists.

How can I get the error to quit popping up every time I open Firefox?

Asked by FirefoxUser2201 hai 21 horas