[gl][MDN Plus] Localization Dashboard

Configuración rexional: Galego

Volunteer for Mozilla Support
Overview
Top 100 Articles
Estes son os 100 artigos máis visitados nos últimos 30 días, que representan máis do 99% do tráfico da base de coñecemento.
0 de 17 0%
Top 50 Articles
Estes son os 50 artigos máis visitados nos últimos 30 días.
0 de 17 0%
Top 20 Articles
Estes son os 20 artigos máis visitados nos últimos 30 días, que representan máis do 50% do tráfico da base de coñecemento.
0 de 17 0%
All Knowledge Base Articles
Este é o número de artigos da base de coñecemento que están listos para localizar.
0 de 17 0%
Templates
Os modelos son un xeito de reutilizar anacos de contido en artigos da base de coñecemento. Pode crear e actualizar unha serie de instrucións nun único lugar, e os cambios replicaranse noutras páxinas.
0 de 0 100%
Interface de usuario
Unha interface de usuario totalmente traducida mellora a experiencia dos visitantes do sitio no seu idioma. Axuda a traducir a interface.
Article Visitas Estado
What's the difference between MDN and MDN Plus? 59
Necesítase tradución
I forgot my Password for Mozilla account and I can't sign in to MDN Plus 41
Necesítase tradución
Enable light or dark mode in MDN 36
Necesítase tradución
Use MDN offline with your MDN Plus subscription 30
Necesítase tradución
Where can I get help with the MDN API and documentation? 29
Necesítase tradución
How can I help submit and resolve bugs in the MDN content repo? 28
Necesítase tradución
How do I update my payment information for my MDN Plus subscription? 26
Necesítase tradución
How do I cancel my subscription to MDN Plus? 24
Necesítase tradución
Where can I view my MDN Plus subscription information? 20
Necesítase tradución
Add and delete collections in MDN Plus 19
Necesítase tradución
How do I change my MDN Plus subscription plan? 17
Necesítase tradución
How do I contact MDN Plus support if I forgot my password for Mozilla account? 12
Necesítase tradución
Receive notifications in MDN Plus 7
Necesítase tradución
In which countries is MDN Plus available to subscribe? 6
Necesítase tradución
How do I contact MDN Plus support? 4
Necesítase tradución
Turn off ads on MDN Plus 2
Necesítase tradución
How do I request a refund for MDN Plus?
Necesítase tradución