Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

En savoir plus

YOU BROKE IT...

  • Aucune réponse
  • 0 a ce problème
more options

I WAS JUST UPDATED TO THE LATEST AND "UMMM GREATEST?" VERSION... WHEN i GO TO MY FAV ONLINE SHOPPING SITE...I NOW HAVE TO DO IT THRU A PRIVATE WINDOW...WHAT A PAIN IN THE BIG TOE..... wHY DID YOU BREAK IT?

MAKE IT GO BACK SO IT REMEMBERS WHO I AM AND i DONT HAVE TO TRY TO LOG IN...FOR SOME REASON NO MATTER HOW MANY TIMES i LOG IN (IN A NORMAL PAGE) IT JUST ASKS AGAIN AND AGAIN... i SHOULD NOT HAVE TO OPEN A SEPARATE PRIVATE WINDOW EVERY TIME....

yOU BROKE IT NOW PLEASE FIX IT

I WAS JUST UPDATED TO THE LATEST AND "UMMM GREATEST?" VERSION... WHEN i GO TO MY FAV ONLINE SHOPPING SITE...I NOW HAVE TO DO IT THRU A PRIVATE WINDOW...WHAT A PAIN IN THE BIG TOE..... wHY DID YOU BREAK IT? MAKE IT GO BACK SO IT REMEMBERS WHO I AM AND i DONT HAVE TO TRY TO LOG IN...FOR SOME REASON NO MATTER HOW MANY TIMES i LOG IN (IN A NORMAL PAGE) IT JUST ASKS AGAIN AND AGAIN... i SHOULD NOT HAVE TO OPEN A SEPARATE PRIVATE WINDOW EVERY TIME.... yOU BROKE IT NOW PLEASE FIX IT

Vous devez vous identifier avec votre compte pour répondre aux messages. Veuillez poser une nouvelle question, si vous n’avez pas encore de compte.