Yksityinen selaus Firefoxissa iOS:ille

Firefoxin yksityisellä selauksella voit selata nettiä iPhonella tai iPadilla niin, ettei selainhistoriaa tallenneta. Avaa niin monta yksityistä välilehteä kuin haluat, ja vaihda yksityisen ja tavallisen selauksen välillä helposti.

Yksityisestä selauksesta

Yksityinen selaus ei tallenna historiaa, evästeitä, salasanoja, sivuasetuksia eikä väliaikaisia internet-tiedostoja. Yksityisen selauksen aikana tallennetut kirjanmerkit kuitenkin säilytetään.

Yksityinen selaus ei tee sinusta tunnistamatonta internetissä. Internet-palveluntarjoajasi ja internetsivujen ylläpitäjät voivat siitä huolimatta kerätä tietoa toiminnastasi.

Vaihda yksityisen ja tavallisen selauksen välillä

Vaihda yksityiseen selaukseen:

• Napsauta välilehti-kuvaketta ruudun alalaidassa.

new tab ios 10
  • Napauta naamiokuvaketta näytön ylälaidassa.
    Private Browsing Firefox iOS39

Vaihda takaisin tavalliseen selaukseen, yksinkertaisesti napauttamalla mustaa naamionäppäintä uudelleen.

Onko selaukseni yksityinen?

Voit tarkistaa että olet yksityisessä selauksessa tarkistamalla seuraavat asiat:

• Kun olet yksityisessä selauksessa, välilehtikuvakkeessa on purppuranvärinen naamio.
    Private Browsing Tabs Firefox iOS39
  • Lisäksi hakukenttä on korostettu purppuralla.
    Private Search Bar Firefox iOS39

Käytä yksityistä selausta

Kun vaihdat yksityiseen selaukseen, näet luettelon avoimista välilehdistä.

• Katso sivua napauttamalla välilehteä.
  • Avaa uusi yksityisen selauksen välilehti napauttamalla plus-merkkiä sivun alaosassa.
    Add Tab Firefox iOS39
Vinkki:Avaa linkkki yksityisen selauksen välilehdessä, painamalla linkkiä kunnes valikko avautuu ja valitse sitten Avaa yksityisessä välilehdessä.
  • Sulje välilehti napauttamalla x.
Huomaa: Yksityiset välilehdet pysyvät avoimina kunnes suljet ne. Sulje automaattisesti kaikki yksityiset välilehdet katsomalla ohjeet artikkelista Automatically close Private Tabs when leaving Private Browsing.